StoryEditor
SplitJavna nabava

Grad Split objavio poziv firmama za nabavu zrakoplovnih karata za djelatnike Službe za međunarodne i EU projekte. Javiti se ne smiju samo one dogradonačelnika Kuzmanića

Piše Split SD
22. rujna 2022. - 17:32

Grad Split objavio je poziv za dostavu ponuda svim zainteresiranim gospodarskim subjektima (fizičkim ili pravnim osobama) bez obzira na mjesto njihove poslovne adrese, za nabavu usluge putničkih agencija - zrakoplovnih karata za potrebe službenika ITU PT Split.

Riječ je o službenicima Odsjeka za provedbu ITU mehanizma, osnovanog u sklopu Službe za međunarodne i EU projekte Grada Splita, kao posredničkog tijela za provedbu projekata važnih za gospodarski razvoj grada kao središta urbane aglomeracije.

Procijenjena vrijednost nabave iz ovog poziva je 150 tisuća kuna bez PDV-a, a na poziv se ne smiju javiti firme s kojima je Grad kao naručitelj u sukobu interesa: Kuzmanić yachting d.o.o., Top light d.o.o., te Cusmanich d.o.o., sve redom firme povezane sa zamjenikom gradonačelnika Antonijem Kuzmanićem.

Svi zainteresirani, mogu se javiti do 10 sati do dana 30. rujna 2022. godine, a ponude će se otvoriti (nejavno) u Banovini istog dana. Način dostavljanja ponuda i adresa: u zatvorenoj omotnici s naznakom "ne otvaraj", evidencijski broj nabave, nazivom ponuditelja i nazivom predmeta nabave na Protokol Grada Splita, Upravni odjel za ekonomske poslove/javna nabava, Obala kneza Branimira 17, Split 21000.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2022 17:32