StoryEditorOCM
Splitzaželi

Grad Split će pomagati starijima i osobama s invaliditetom: ‘Javite se, osigurat ćemo vam prehranu...‘

Piše SPLIT SD
18. ožujka 2024. - 18:03

Grad Split objavio je Javni poziv za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i odraslim osobama s invaliditetom u sklopu projekta “Zaželi sretniju starost 4”. Cilj ovog projekta je pružiti podršku u svakodnevnom životu osobama starijim od 65 godina i odraslim osobama s invaliditetom 3. Ili 4. stupnja, a sve kako bi se povećala kvaliteta njihovih života i društvena uključenost.

Za 180 korisnika kroz projekt osigurat će se usluga organiziranja prehrane (pomoć mu pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i dr.), obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode i ogrjeva, nabava lijekova i dr.) i zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba, uz napomenu da projekt ne obuhvaća usluge održavanja osobne higijene.

Također, korisnicima će se u periodu trajanja projekta dijeliti i paketi kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština. 

Svi koji se žele prijaviti to mogu napraviti od 18. ožujka do 18. travnja elektroničkim putem na adresu zazeli@split.hr, predajom prijave u pisarnicu Gradske uprave na adresi Obala kneza Branimira 17 ili slanjem preporučene pošiljke na adresu: Grad Split, Upravni odjel za društvene djelatnosti Obala kneza Branimira 17.

Sve detalje o projektu, ali i procesu prijave, možete dobiti svakim radnim danom od 8 do 14 sati na broj 091 455 9614 ili 091 455 9499, putem e-pošte na zazeli@split.hr ili OVDJE.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:12