StoryEditor
Splitna terenu i policija

Gori bivša knjigovežnica pokraj Slobodne Dalmacije! Svi djelatnici hitno evakuirani iz redakcije, policija poziva i stanare susjedne zgrade da napuste stanove

Piše PSD
20. srpnja 2019. - 18:48

NOVO Kako nam javljaju kolege, situacija se pomalo smiruje.

 

18.17 - Vatrogasci su se popeli na krov koji je do sad već uništila vatra.

Požar u zgradi Slobodne vidi se i s mora! Pogledajte kako se zadimilo nebo iznad Splita

17.55 - Vatra je zahvatila krov zgrade. Fotografije nam je ustupio stanar susjedne zgrade koji ih je snimio prije nego je izašao iz stana na poziv policije.

 

17.35 - Desetak vatrogasaca na teren je stiglo samo tri minute nakon dojave o požaru, doznajemo od evakuiranih kolega koji se nalaze na terenu. Vatrogasci trenutno uz pomoć dizalice gase požar, a upravo pristiže i sedmo vatrogasno vozilo. Vatrogasci provaljuju u zaključane prostorije, nastoje spriječiti širenje požara.

Iz zapaljenog dijela zgrade širi se gusti dim. Na mjestu požara stigla je i policija. Policijski službenici pozivaju stanare susjedne zgrade da napuste stanove.

Upravo je stiglo i 'pauk' vozilo te uklanja nepropisno parkirane automobile koji vatrogascima ometaju prilaz mjestu događaja.

 

PRVA VIJEST - Oko 16:30 zapalila se zgrada pokraj Slobodne Dalmacije.

Riječ je o prostoru koji je u najmu, a koristi se koristi kao stolarska radionica. Djelatnici 'Slobodne' su hitno evakuirani iz susjedne zgrade u kojoj se nalazi redakcija.

 

Mnogi su u panici trčali spašavati svoje automobile, vatrogasci su odmah stigli na teren, gašenje požara još je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. studeni 2020 14:18