StoryEditorOCM
Splitsretan!

Glazbena škola Josipa Hatzea koncertom u Hrvatskom domu proslavila dan škole. Profesori i učenici izveli 22 skladbe

Piše Petra Klarić
19. ožujka 2024. - 07:17

Glazbena škola Josipa Hatzea u ponedjeljak je koncertom u Hrvatskom domu proslavila dan škole. Veliku ulogu u svemu odigrali su profesori i brojni učenici koji su školi u čast izveli 22 skladbe velikih domaćih i stranih skladatelja. 

Mladi violinisti, klavijaturisti, trubači, gitaristi, flautisti, harfisti, saksofonisti, hornisti i vokalisti uhvatili su se u koštac sa skladbama velikih imena kao što su Bach, Mozart, Papandopulo, ali i Josip Hatze po kojem je škola i dobila ime. 

image

Glazbena škola Josipa Hatzea obilježila je Dan škole koncertom u Hrvatskom domu u Splitu

Jakov Prkić/Cropix

Na koncertu su nastupili učenici: Loida Čagalj, Franica Kovačić, Josip Crnov, Duje Filipović, Eva Kozina, Latica Vukšić, Domina Žamić, Eva Kusanović, Antonija Markotić, Marin Goreta, Klara Čipčić, Gorana Grubišić, Gabriela Konta, Ivana Kovač, Ivana Kovač, Blanka Radman-Livaja, Roza Knezović, Vita Šima, Ante Barić, Luka Rodin Buotić, Lina Kovačević, Josipa Kordić, Marijeta Marić i Hrvoje Čuić. 

image

Glazbena škola Josipa Hatzea obilježila je Dan škole koncertom u Hrvatskom domu u Splitu

Jakov Prkić/Cropix

Ako kojim slučajem niste stigli na ovaj koncert, Glazbena škola Josip Hatze u suradnji s UMAS-om u Hrvatskom domu ovaj tjedan organizira još dva koncerta. Prvi od njih, pod nazivom "Frankofonija" održat će se u utorak s početkom u 19.30 sati, dok će se drugi naziva "Dani Bacha" održati u petak u 19 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:34