StoryEditorOCM
SplitSVEUČILIŠTE U Splitu

FESB i Umjetnička akademija odabrali nove dekane, i Senat digao ruke za njih. Idu i natječaji za upis studenata

Piše SPLIT SD
27. travnja 2023. - 14:05

Na današnjoj sjednici Senata Sveučilišta u Splitu potvrđeni su izbori za čelnike sastavnica: izv. prof. dr. sc. Mione Miliše za dekanicu Umjetničke akademije u Splitu i prof. dr. sc. Branimira Lele za dekana Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

Oboje su izabrani za mandatno razdoblje od 1. listopada 2023. godine do 30. rujna 2026. godine, izvijestili su sa Sveučilišta u Splitu.

image

Branimir Lela

Ante Čizmić/Cropix

Također, Senat je dao suglasnost za raspisivanje natječaja za upis studenata u akademskoj godini 2023./2024. na sveučilišni specijalistički studij Poslovna ekonomija na Ekonomskom fakultetu u Splitu kao i za raspisivanje natječaja za upis studenata na zajednički sveučilišni specijalistički studij Ekonomskog fakulteta u Splitu i Medicinskog fakulteta u Splitu Menadžment zdravstvenih organizacija i Management of Healthcare Organizations na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Senat je potvrdio izbor nastavnika prof. dr. sc. Željane Aljinović Barać (Ekonomski fakultet) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor u trajnom izboru; prof. dr. sc. Sandre Juradin (Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor u trajnom izboru; izv. prof. dr. sc. Viktora Čulića (Medicinski fakultet) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor i izv. prof. dr. sc. Mladena Russa (Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:13