StoryEditorOCM
SplitKAKVA PRILIKA!

EFST - fakultet koji nudi more mogućnosti!

Piše Anamaria Mikulić/sponzorirani sadržaj
1. veljače 2024. - 15:00

Razmišljaš koji studij upisati? Nisi siguran gdje se vidiš u budućnosti? Provjeri našu ponudu jer ti Ekonomski fakultet u Splitu (EFST) nudi međunarodno prepoznato i kvalitetno obrazovanje na sveučilišnim i stručnim studijima. Možeš birati studije ekonomije, poslovne ekonomije i turizma s atraktivnim smjerovima i specijalizacijama – informatički menadžment, marketing, financije, računovodstvo, menadžment, poduzetništvo, menadžment u turizmu i menadžment u hotelijerstvu.

Posebice imaj na umu kako su prijediplomski i diplomski studiji Poslovne ekonomije jedini ekonomski studiji na hrvatskom jeziku koji imaju najprestižniju međunarodnu akreditaciju EFMD. Za tebe to znači globalno konkurentnu diplomu i mogućnost zaposlenja u najznačajnijim tvrtkama u Europi i svijetu.

Fakultet je prvak među ekonomskim fakultetima u RH u poticanju poduzetništva. Rezultat je to neovisne analize objavljene u drugom izdanju magazina Startup Report Jutarnjeg lista. Za tebe to znači mogućnost razvoja poduzetničke ideje uz besplatnu potporu i pomoć iskusnih mentora i poduzetnika kroz Studentski poduzetnički inkubator fakulteta kao i razvoj tvojih poduzetničkih znanja i vještina kroz brojne edukacije i radionice iskusnih stručnjaka.

Na fakultetu ti se kroz program ERASMUS+ i druge linije nudi mogućnost pohađanja dijela studija ili stručne prakse u inozemstvu na preko 60 renomiranih institucija iz više od 20 zemalja! Naravno, uz dobivanje financijske potpore i administrativne podrške. Ako ipak ne poželiš otići „iz najlipšeg grada na svitu“ niti na jedan semestar, globalna znanja i svjetske prijatelje možeš steći na fakultetu jer potpuno besplatno možeš pohađati više od 40 kolegija na engleskom jeziku sa stranim studentima. Upravo su izvrsna ponuda kolegija i vrhunski nastavnici razlog zašto Ekonomski fakultet odabire najviše stranih ERASMUS studenata koji dolaze na Sveučilište u Splitu.

Tijekom studija možeš se uključiti u svijet rada kroz međunarodnu i domaću stručnu praksu u preko 100 poduzeća i udruga iz najrazličitijih djelatnosti. Visoke ocjene studenata za studentsku praksu (4,7 od 5) kao i podatak da svaki treći student na praksi dobije ponudu za posao potvrđuju iznimnu kvalitetu ovog programa.

Za one koji žele mijenjati svijet na bolje već tijekom studija fakultet nudi Stručnu praksu društveno-korisno učenje, inovativni premet nagrađen od Sveučilišta u Splitu, u kojem ćeš u timovima s kolegama razvijati projekte u suradnji i za udruge u lokalnoj zajednici.

Osim navedenog, tijekom studija možeš sudjelovati u brojnim studentskim natjecanjima sa vrijednim novčanim nagradama, uključiti se u rad studentskih udruga i organizacija te organizirati događanja, razvijati projekte i putovati uz učenje, slušati gostujuća predavanja najvećih inozemnih i domaćih stručnjaka iz znanosti i prakse…i još puno, puno toga.

Sve navedeno odvija se u našoj impresivnoj, izvrsno opremljenoj zgradi i prostorima u pozitivnom okružju rada, suradnje, inovacija i zajedništva. Uslijed sveg navedenog ne čudi da veliki dio naših studenata radi već tijekom studija, a preko 90% njih se zapošljava u roku od 6 mjeseci od diplome.

Pridruži nam se i ti na EFSTu i udari temelje za uspješnu karijeru i budućnost! Za sva pitanja posjeti našu web stranicu www.efst.unist.hr, kontaktiraj nas mailom: info.pult@efst.hr, telefonom: (021) 430-607, zaprati na društvenim mrežama!

ŠTO KAŽU BIVŠI STUDENTI EFST-a?

- EFST je apsolutno ispunio sva moja očekivanja i više od toga. Otvorili su mi se brojni novi pogledi na karijeru i život, upoznao sam izvrsne osobe i vrhunske stručnjake, stekao poznanstva i prijateljstva za cijeli život, a najkorisnija vještina koju sam ponio sa sobom je kritičko razmišljanje - Ante Plazonić, voditelj tima za digitalizaciju računovodstva dobavljača i nabave, Telekom, Slovačka.

- Stvorila sam doživotna prijateljstva i stekla makroekonomska znanja, a diploma i iskustvo sa EFST-a su mi omogućili da upišem diplomski studij na Sveučilištu Bocconi u Milanu - Andrea Topić, Director, Regulatory and Optimization National Bank of Canada, Kanada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:52