StoryEditor
SplitSPAS ZA RODITELJE

Država će osnovcima kupiti udžbenike, a Grad Split će za svojih 14.000 učenika nabaviti sve ostale obrazovne materijale. Dočekat će ih na klupama

Piše D.B.
2. srpnja 2020. - 08:30
Nikša Duper/Ilustracija/HANZA MEDIA

Kao i prošle godine, Grad Split će i za predstojeću školsku 2020./2021. godinu, svim svojim učenicima u 29 osnovnih škola osigurati nabavu drugih obrazovnih materijala – radne bilježnice, zbirke zadataka, kutije za tehnički odgoj, atlase i ostala sredstva koja su u pojedinim osmoljetkama odabrana za rad i utvrđena predmetnim kurikulumom.

Javili su to iz splitske gradske uprave.

U Proračunu je za tu namjenu osigurano pet milijuna kuna. Podsjetimo kako od prošle godine udžbenike osigurava Ministarstvo znanosti i obrazovanja, dok Grad Split dakle za svojih gotovo 14 tisuća osnovaca osigurava radne bilježnice i druge obrazovne radne materijale.

Sve osnovne škole sa splitskog područja tijekom ljetnih praznika provest će postupke nabave udžbenika, radnih bilježnica i ostalih sredstava kako bi učenike na početku nastavne godine na njihovim klupama dočekalo sve što im je potrebno za novu školsku godinu!

Izdvojeno

29. srpanj 2020 18:55