StoryEditor
SplitVOZI, MIŠKO

Dobre vijesti za studente Splitsko- dalmatinske županije koji studiraju izvan mjesta prebivališta: krenuo je besplatni vlak, evo detalja

Piše I.B.
25. listopada 2021. - 09:34

Besplatni prijevoz vlakovima Hrvatskih željeznica za studente Splitsko- dalmatinske županije primjenjuje se od 10. listopada 2021. i vrijedi do 15. srpnja 2022, poručili su iz Županije. 

Dobre su to vijesti za studente s područja Splitsko- dalmatinske županije koji studiraju izvan mjesta prebivališta.

Putnička blagajna Prijevoznika ispostavljat će studenske pojedinačne karte na osnovu važeće pametne kartice s potrebnim profilom koju studenti kupuju o svome trošku temeljem potvrde/popisa Županije.

Svim studentima Županije koji su na pametnoj kartici imali profil  "Studenta Splitsko-dalmatinske županije" moguće je produžiti profil za akademsku godinu 2021./2022. na osnovu ovjerenog indeksa ili potvrde fakulteta o upisanoj godini o redovnom studiranju bez dodatne potvrde Županije.

Studenti koji do sada nisu putovali na osnovu profila "Student Splitsko-dalmatinske županije" moraju za dodjelu istog donijeti potvrdu Županije.

Studenti mogu potvrdu zatražiti elektroničkim putem, na e-mail: pisarnica@dalmacija.hr ili djoni.garmaz@dalmacija.hr, odnosno mogu doći istu preuzeti u Županiju soba 132 I kat svaki radni dan u vremenu od 7.30 do 14 sati, poručili su iz Županije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. kolovoz 2022 13:51