StoryEditorOCM
SplitUZBUĐENJE NA VRHUNCU

Danas je 1449 splitskih prvašića prvi put sjelo u klupe, Puljak posjetio svoju ‘staru‘ školu... Ovo je poručio đacima

Piše L. V.
4. rujna 2023. - 18:08

Splitske osnovne škole dočekale su danas svoje školarce nakon dugih ljetnih praznika, a prvi dan škole najuzbudljiviji je bio za 1449 prvašića koji su po prvi put sjeli u školske klupe.

Povodom početka nove školske godine jednu od gradskih osmoljetki, OŠ „Plokite“, posjetio je gradonačelnik Ivica Puljak sa suradnicima, Mariom Negotićem, pročelnikom Službe za društvene djelatnosti i Višnjom Mikulić, voditeljicom Odsjeka za prosvjetu.

Prvašićima je gradonačelnik Puljak poželio je radosnu i uzbudljivu školsku godinu, a prisjetio se i svoga prvog školskog dana upravo u OŠ "Plokite" u kojoj je završio osmoljetku.

image
Grad Split
image

OŠ "Plokite"

Grad Split/

- Draga djeco slušajte vaše nastavnike, osim vaših roditelja oni su najvažniji ljudi u vašem životu - poručio je gradonačelnik Puljak mališanima.

Gradonačelnikovim čestitkama pridružila se i ravnateljica škole Marijana Smoje, kazavši da u ovu školsku godinu kreće 36 prvašića raspoređenih u dva razredna odjeljenja, a novost u ovoj splitskoj osmoljetki je i jedan razred s produženim boravkom.

image
Grad Split
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:41