StoryEditor
Splitoparina poruka

Dan nakon napada na novinare oglasio se i splitski gradonačelnik, evo što je rekao o neredu na Sirobuji

Piše PSD
13. travnja 2020. - 18:22

Dan nakon incidenta na Sirobuji gdje su novinarka i snimateljica fizički napadnute dok su obavljale svoj posao oglasio se i splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara. Na svom Facebook profilu osudio je napad.

- Želim se najprije zahvaliti građanima Splita koji su ovih lijepih dana produženog vikenda, za vrijeme našeg najvećeg blagdana Uskrsa, ostali doma. Ogromna većina Splićana odavno razumije važnost svih mjera i uputa Nacionalnog stožera Civilne zaštite i poštuje ih. Na takvih 99% sugrađana iznimno sam ponosan. Pozivam Vas da se i dalje pridržavamo protuepidemijskih mjera, jer njihov uspjeh ovisi prvenstveno o nama.

Ona manjina koja svojim ponašanjem krši mjere i upute, pri tom se služeći i nasiljem i napadom na novinarke te narušavanjem javnog reda i mira za svaku je osudu. Upravo takva manjina može upropastiti sve ono dobro što smo dosad postigli u ovoj borbi protiv COVID-19.

Naš gradski Stožer od početka zdravstvene ugroze provodi mjere i odluke Nacionalnog i Županijskog stožera. Pojačat ćemo i dodatno naše aktivnosti u skladu s ovlastima i nalozima nadležnih stožera kako bi spriječili kršenja mjera. Uspjeh u borbi protiv virusa ovisi o svima nama, o našem potpunom pridržavanju uputa i mjera propisanih od naših stručnjaka u Stožerima - poručio je gradonačelnik.

item - id = 1015944
related id = 0 -> 1138685
related id = 1 -> 1131706
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. prosinac 2021 05:22