StoryEditor
Splitnove informacije

Četiri nova slučaja zaraze koronavirusom u Splitu, u karanteni hotela Zagreb 14 osoba

Piše PSD
28. ožujka 2020. - 11:19
arhiva/Vladimir Dugandžić/HANZA MEDIA

Na području Splitsko dalmatinske županije od jučer poslijepodne 4 su nova slučaja koronavirusa.

Sve četiri osobe sa područja su grada Splita te od novozaraženih osoba nijedna nije zdravstveni djelatnik. U Splitsko dalmatinskoj županiji, trenutno su 52 osobe pozitivne na koronavirus.

U karanteni hotela Zagreb u ovom trenutku nalazi se 14 osoba.

Sve autobusne linije prometa tijekom ovog vikenda prometovati će kao i radnim danom po novoustrojenom voznom redu


Promet d.o.o. od dana 23.03.2020.g., stoji u priopćenju, u koordinaciji sa Stožerom Civilne zaštite SDŽ organizirao je  prijevoz putem  posebnih autobusnih linija.

Sukladno navedenom, pravo ulaska u autobus imaju isključivo osobe koje rade u institucijama, ustanovama i tvrtkama koje su obvezne raditi sukladno Odlukama Kriznog stožera, uz obvezno predočenje propusnice za javni gradski prijevoz  izdane od strane Civilne zaštite SDŽ, te pripadnici MUP-a, MORH-a i Civilne zaštite uz predočenje službene iskaznice.

Pored navedenog, od ponedjeljka, 30.03.2020.g. uvode se dodatne posebne linije br. 8 i 9  koje će prometovati na relaciji Crivac – Split i obratno te Nisko - Brštanovo - Korušce - Klis (presjedanje na liniju 8) i obratno  . Navedena linija br 8 prometovati će iz Crivaca prema Splitu u 06.00 sati te iz Splita prema Crivacu u 16.15 sati, a linija br. 9 u 06.00 sati iz Niskog preko Brštanova, Dugobaba, Korušaca, Vučevice do Konjskog gdje će vršiti presjedanje na liniju br. 8, na isti način s polaskom s Konjskog u 16.45 sati linija će prometovati i u povratku iz Splita. 

#SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA#STOŽER SDŽ#SPLIT

Izdvojeno

03. lipanj 2020 21:55