StoryEditorOCM
SplitSAPIENTI SAT

Bivši gradonačelnik o gužvama u trajektnoj luci: ‘Puljak je imao dva ljeta za vratiti stari režim prometa. Nije ništa učinio. Nitko ga ne proziva‘. Podsjetio je i na reakcije njegove supruge

Piše Split SD
2. srpnja 2022. - 16:02

Nakon našeg teksta o jutrošnjim gužvama u trajektnoj luci, na svom Facebooku se javio bivši gradonačelnik HDZ-ovac Andro Krstulović Opara. Njegov status prenosimo u cijelosti.

- Kažu kolaps u trajektnoj luci. Hm...

I onda dalje se dodaje da je za to kriva regulacija prometa koju je moja uprava donijela 2018. i 2019. godine. Donesena je na prijedlog prometnih stručnjaka i uz suradnju "Jadrolinije", HŽ-a te Lučke uprave i Policije.

Marijana Puljak je tada nemilo kritizirala to prometno rješenje i optuživala nas za kataklizmu, kaos i sve ostalo. Na Bačvicama su radili demonstracije i blokirali promet. Psovali nas. Puljci su aplaudirali.

Nije bilo vikenda da lovci na senzacije nisu izvješćivali na svim TV i portalima o kataklizmi u Splitu. Puljak je imao dva ljeta (prošlo i ovo) za vratiti stari režim prometa, riješiti gužve itd. Nije ništa učinio. Nitko ga ne proziva. Sapienti sat - navodi bivši gradonačelnik na svom Facebook profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. ožujak 2023 11:44