StoryEditorOCM
SplitTWILIGHT ZONE

'Majstori' sanirali kvar na jednom rasvjetnom stupu u Kupreškoj, ali sada drugi ne radi. A samo su dva u toj ulici na Neslanovacu

3. rujna 2019. - 12:50
Zona sumraka na Neslanovcu

Nažalost, nakon što smo pomislili kako je zbilja moguće sanirati kvar već dva sata od objave članka o nakrivljenom rasvjetnom stupu u Kupreškoj ulici na Neslanovcu, primorani smo povući pohvalu nadležnih službi.

Budući da je riječ o ulici koja ima tek dva stupa, izgleda da je našim službama teško zadovoljiti na oko jednostavan zahtjev da su oba rasvjetna tijela uspravna i da - rade.

Naime, nakon “popravka” drveni stup je konačno uspravan, ali je zato od tog dana nestalo svjetla na drugom kraju ulice.
Podsjetimo, upozorili smo odgovorne kako je potrebna hitna sanacija oštećenja na rasvjetnom tijelu, nastale od posljedica nevremena koje je početkom kolovoza pogodilo splitsko područje. Jedan od dva drvena stupa nakrivio se pod naletima vjetra, naslonio na kabele od struje i tako “stajao” mjesec dana.

Sada, nakon sanacije kvara, nakrivljeni stup je uspravan, a drugi ispravni stup koji nisu trebali niti taknuti - ne radi.

Skoro pa smo požalili što smo stanovnicima Neslanovca pokušali pomoći. Jedino nam preostaje čekati kako bi vidjeli koliko će trebati vremena za sanaciju dugog, od dva rasvjetna stupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 08:56