StoryEditorOCM

Proteinsko pecivo iz domaće radinosti: mekano, ukusno i spremno za 45 minuta, ovo je recept koji ćete obožavati

Piše Spiza SD
26. listopada 2023. - 07:05

Ako nastojite izbjegavati pšenično brašno, a ljubitelj ste kruha i peciva nije vam lako. I nas muče iste brige pa smo vječno u potrazi za optimalnim rješenjima, a upravo smo otkrili recept koji puno obećava.

Prema spomenutom receptu, objavljenom na TikToku Antonije Lelas, savršeno mekana proteinska peciva mogu se napraviti od zobenih pahuljica i svježeg sira. Sviđa nam se ono što vidimo u videu pa ćemo ga isprobati čim stignemo, a isto savjetujemo i vama.

Kako je navela Antonia, sve što treba napraviti je pomiješati 250 grama zobenih pahuljica, tri jaja i 500 grama posnog ili svježeg sira te oblikovati bublice koje potom idu u pećnicu na 40 minuta. Autorica napominje kako se prema istom receptu, koji ona koristi već dugo vremena, može pripremiti i kruh. 

Pogledajte kako to ona radi...

@lelasantonia

Vrijeme pripreme: 2 minute Vrijeme pečenja:40 min na 180 stupnjeva Sastojke sam napisala u videu.  Sve izmiješajte rukom i formirajte. Ja ovaj recept obožavam već godinama. Nekad ga spremim kao kruh, a nekad kao peciva, bublice, kako god to zvali. ? Ako želite besplatan ebook na temu: FAST FOOD NA ZDRAVIJI NAČIN pišite mi na moj instagram profil: antonialelastyle i ja vam ga šaljem! ♥️ Uživajte! ??

♬ original sound - Antonia Lelas
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 07:02