StoryEditorOCM
Slanonije sve u sarmi

Kiseli kupus je top namirnica za zimu, a mi imamo pet top recepata s njime u glavnoj ulozi. Kladimo se da ne znate...

Piše Tea Sumić Miletić
8. siječnja 2024. - 14:02

Zima je "dušu dala" za jela od kiselog kupusa, a da se ne bi sve svelo na sarme i arambaše (protiv kojih nemamo baš ništa, ali nije nam drago stalno jesti jedno te isto), nudimo vam nekoliko recepata za jako dobra jela s tom zdravom, ukusnom, povoljnom i praktičnom namirnicom u glavnoj ulozi.

Neka od njih će vam donijeti dašak nostalgije, druga će vam otvoriti nove gastronomske vidike, a sigurni smo da ćete se barem jednom od njih vratiti još barem koji put prije nego kiselom kupusu odlučite reći "vidimo se dogodine".

Primijetit ćete da vam u nekima od navedenih recepata savjetujemo da kiseli kupus malo isperete prije kuhanja ili pirjanja, no sve je stvar okusa - ali i kupusa. Svakako prije nego ga krenete kuhati kušajte je li prekiseo ili nije te za svaki slučaj sačuvajte mal...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 12:35