StoryEditorOCM
Receptitop ideje

Jela bez mesa tako dobra da nećete imati osjećaj da se ičeg odričete: imamo sve - na žlicu, riblje, lijepo zapečeno...

Piše Tea Sumić Miletić
16. veljače 2024. - 12:58

Vrijeme posta mnogima je izuzetno izazovno - jednima jer im je teško odoljeti iskušenju, a drugima jer moraju smisliti što skuhati a da se nitko ne osjeti zakinut. Kako bismo olakšali muke ovima drugima, a posredno i prvima, potrudili smo se smisliti odgovor na pitanje što bi se sve moglo skuhati, a da ne sadrži meso, no da je ipak zasitno, uzkusno i primamljivo. I da nije dosadno.

Najlakše bi bilo opaliti po manistri na pome i friganim molićima, ali takve spize - pretpostavljamo, vodeći se po sebi - baš i niste pretjerano željni. Već viđeno, već kušano... Mogli biste se, naravno, prebaciti na fažol, ali jeste li sigurni da ga znate skuhati bez dodatka suhog mesa, a da je jednako ukusan?

Moguće je, naravno, da vama nije osobit problem skuhati ukusno jelo bez mesa, ali ako ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:01