StoryEditorOCM
Slanomini kroasančići

Brzo, čokoladno i jako ukusno: evo kako za par minuta napraviti kifliće, Josipa ih radi tako lako da je gušt za gledati!

Piše Spiza SD
2. studenog 2023. - 16:42

Uhvati li vas neodoljiva želja za nečim čokoladnim, vrućim i hrskavim, najjednostavnije rješenje su vam kiflići od čokolade. Ne mislimo na one po bakinom receptu koji su doduše apsolutno savršeni i ukusni, nego na modernu verziju. Ova se pravi s lisnatim tijestom i gotova je za samo par minuta.

Kako možete vidjeti u videu koji prenosimo s TikToka joxy_cooks, priprema je izuzetno jednostavna. Na lisnato tijesto, poručuje nam Josipa, trebamo namazati Nutellu i po njoj posuti tostirane i mljevene lješnjake. Tijesto zatim treba narezati na trokute koji se potom zarolaju u oblik kroasana, premažu se razmućenim jajem te se pospu s još malo lješnjaka. Hop, u pećnicu na 200 stupnjeva Celzija i eto ih za 20-ak minuta.

@joxy_cooks Mini čoko kroasančići ??? RECEPT ⬇️ Na lisnato tijesto premažite nutellu, i pospi tostiranih i mljeveni lješnjak. Tijesto nareži u trokute koje ćemo srolat u oblik kroasana, premazi ih s jajem te pospi još malo lješnjaka po njima. Peće se na 200 stupnjeva, 20 minuta. Dobar tek!  #joxy_cooks #fyp #lisnato #desert #balkan ♬ original sound - JOSIPA | cook&clean
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:12