StoryEditorOCM
Zvijezde onlineISTO SE ODJENULI

Vanna otkrila fotografijom da ima ‘zajedničku prošlost sa Sergejem‘: Treba biti malo jači frajer nego što su spremni...

Piše Scena SD
26. siječnja 2024. - 12:52

Polufinalno ispadanje Riječanina Sergeja Božića iz popularnog glazbenog natjecanja The Voice Hrvatska užarilo je proteklog tjedna komentatore na društvenim mrežama.

Nije manjkalo onih koji su bili ogorčeni što momak predivnog glasa i interpretacije nije izborio završnicu showa, premda i njegov konkurent iz Vanninog tima, Martin Kosovec, uživa golemu podršku gledatelja i mnogi upravo njega vide kao najizglednijeg pobjednika ove sezone.

Premda je priznala da se ne može sjetiti kad je u prošlosti nastala njezina fotografija sa Sergejem, tada još djetetom, no Vanna ju je rado objavila na Instagramu,kombinirajući je s onom iz sadašnjosti, za koju su se, i ona i Sergej, potrudili odjenuti stilski što sličnije.

Uz objavu je napisala:

"Da, da, baš smo se potrudili oko ovog?! Ponajprije da bismo se zabavili, jer, vjerujte mi, to ne želite propustiti s obzirom da je sa Sergejem sve zabavnije i na neku foru uspijeva i na one najobičnije stvari staviti svoj zlatni prah i učiniti da se ljudi oko njega osjećaju bolje nego obično.

Ali osim zabave, sa ovim fotkama sam vam htjela ukazati na ono bitno, a to je: kao što vidite - postoji prošlost (iako se ja ne sjećam konkretno tog trenutka, da ne biste pomislili da postoji neka “tajna veza”) i postoji sadašnjost. I ono što je najbitnije - postoji budućnost, ali je ne možemo pofotkati?.

No, ja je za Sergeja mogu zamisliti, možete li vi? Znam da možete i znam da želite biti dio te budućnosti davajući svoju podršku. U toj budućnosti više neće biti predbacivanja u stilu “Vanna, zašto mu nisi dala da pjeva to i to…” nego će nam trebati otvorena srca za glas i osobnost koji traži svoj put. Be there!" - poručila je Sergejeva mentorica i nastavila:

"Morat ću za kraj ponoviti što sam rekla prošle subote u polufinalu jer se bojim da su me opet pojele suze… Sergej je pri biranju svog mentora rekao da cijeni i poštuje sve mentore, ali da njegovo ♥️ pripada Vanni…a za reći tako nešto pred svima, treba biti malo jači frajer nego što su ti neki spremni priznati" - zaključila je pjevačica.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:13