StoryEditorOCM
Zvijezde onlineIRINA SHAYK

Slavna manekenka proslavila 38. rođendan na neobičan način: ‘Hvala vam svima što ste došli i niste slomili nijednu kost‘

Piše SCENA SD
9. siječnja 2024. - 16:02

Slavna manekenka Irina Shayk proslavila je 38. rođendan u velikom stilu, ali i na prilično neobičan način. Zajedno s poznatim prijateljima, uključujući Emily Ratajkowski i Stellu Maxwell, prvo je večerala u restoranu. Kao i na svakom rođendanskom slavlju bila je tu i torta iznenađenja. Nakon večere i zajedničkog poziranja za društvene mreže, uslijedio je nastavak zabave.

Društvo je otišlo na - klizalište. Osim što su se zabavljali na ledu, svi su nazdravili pjenušcem, ali naravno tu je bio i fotograf koji je snimao fotografije i video u kojemu je slavljena skoro pala na - stražnjicu.

Irina je podijelila sve zapise na društvenim mrežama. "Rođendansko klizanje s obitelji. Hvala vam svima što ste došli i niste razbili nijednu kost", napisala je ruska manekenka koja je prozirnom majicom ispod jakne dokazala da joj hladnoća ne može ništa.

Među pozvanima ovaj put nije bilo ni Irinine kćeri Lee De Sieene, koju ima s bivšim partnerom Bradlyjem Cooperom, niti poznatog glumca s kojim ima sjajan odnos. Donedavno je Irina izlazila s umirovljenim sportašem Tomom Bradyjem, ali su nedavno ptrekinuli pa tako ni on nije stigao na slavlje.

image

 Irina Shayk

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:21