StoryEditorOCM
Zvijezde onlineHeidi Klum

Slavna manekenka pokazala trbušnjake u bikiniju, znate li koja je njezina tajna ovakve figure?

Piše SCENA SD
8. kolovoza 2023. - 10:24

Na otok Capri stigla je i Heidi Klum kako bi se odmorila od svog užurbanog načina života odmoru. Zajedno sa suprugom, slavna manekenka uživa u odmoru u Italiji i svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Jedna od tih fotografija oduševila je njezine obožavatelje: Heidi Klum pozira u oskudnom bikiniju na verandi svoje vikendice - i pokazuje svoje trbušnjake.

Na slici Heidi drži šalicu u ruci i sanjivo gleda u daljinu. Vjerojatno se upravo okupala jer joj je kosa još uvijek vlažna. "Bonjourno", napisala je ispod snimke, koju je vjerojatno snimio suprug Tom. Heidi pozira u Versace bikiniju.

Na odmoru u Italiji, Heidi vjerojatno često konzumira različito voće i povrće, pa je tako objavila i fotografiju gdje ih drži na planjevima u rukama. Kako bi ostala u formi, Heidi puno vježbanja i zahvaljujući tome održava svoju težinu.

Klum se ne pridržava stroge dijete. Tvrdi kako svoj izgled može zahvaliti - ranoj večeri. 

"Počinjem s smoothiejima i, znate, jedem tri velika obroka. Ali moj posljednji obrok je već u 18 sati. Jedem sa svojom djecom. Mislim da to malo pomaže. Ne jedem u 20 ili 21 sat, jer kad to učinim, popijem nekoliko čaša vina i to mi jako opterećuje želudac kad idem u krevet. Ako jedete ranije, onda možete hranu bolje probaviti i mislim da je to puno bolje za vaše tijelo", otkrila je Heidi jednom prilikom za Entertainment Tonight.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 03:55