StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePOLUDJELA NA NJU

‘Što je ovo, mikrofon?‘: kći Heidi Klum otkrila da je našla mamin tajni ormar sa seksi igračkama, evo što je bilo dalje

Piše Scena SD
7. veljače 2024. - 13:52

Manekenka Heidi Klum nikad se nije libila otvoreno pričati o svom ljubavnom i seksualnom životu. Epizoda iz intimnog života koju je podijelila sa svijetom posebno je zabavna.

Tijekom epizode podcasta "Call Her Daddy", voditelj Alex Cooper je, naime, nazvao Heidinu kći Leni i zamolio je da na brzinu prepriča neki bizaran detalj iz života svoje majke.

Dok je 19-godišnjakinja razmišljala, Heidi je bubnula: "Pronašla je moj ormar!"

Leni je, naime, naletjela na impresivan sadržaj majčinog ormara, u kojemu su se nalazile seks igračke, lubrikanti i razna seksualna pomagala.

"Istina je!" - smijala se Leni i dodala:

"Bila sam mlađa i mislila sam da je to naj-kul stvar ikada! Prepričavala sam to svojim prijateljima. Izvadila sam vibrator i pitala je: ‘Mama, što je ovo? Mikrofon?‘.

Stvarno nisam imala pojma što je to! Mama se jako naljutila na mene i rekla mi je: ‘Ne možeš kopati po mojim stvarima‘", pričala je Leni.

Dodala je: "Ipak sam sve ispričala pratiteljima, pokazala sam im ‘Vidi kako je ovo cool... Moja mama ima cijeli ormar, ima cijelu ladicu."

50-godišnja njemačka manekenka je u podcastu otkrila da sate i sate provodi u spavaćoj sobi. I to je, smatra, jedan od razloga za uspjeh njezina braka sa znatno mlađim glazbenikom, 34-godišnjim Tomom Kultzom.

"Imam želju za seksom kad god pogledam svoga muža" - priznala je Heidi Klum, a na pitanje o najluđim mjestima na kojima je vodila ljubav, istakla je privatni avion i more. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 01:52