StoryEditorOCM
Zvijezde onlineKAO NEKADA

Sin slavnoga glumca Matthewa McConaugheyja našalio se s ocem i odabrao znakovit dar: ‘Svi znamo da moj tata voli...‘

Piše SCENA SD
26. prosinca 2023. - 17:11

Levi McConaughey (15), sin slavnoga hollywoodskog glumca Matthewa McConaugheyja, objavio je na društvenim mrežama što je kupio ocu za Božić i dobro nasmijao pratitelje. Naime, mladić se odlučio malo našaliti sa svojim ocem.

"Upravo završavam božićnu kupovinu i došao sam do svog tate, kojem je teško naći pravi poklon, no mislim da sam našao nešto za njega", rekao je Levi. Dok je šetao trgovinom opreme, razgledao je gitare, sjeo za bubnjeve, a onda rekao: "Ljudi, mislim da sam našao pravu stvar."

Levi je odlučio svom ocu pokloniti set bongosa. "Svi znamo da moj tata voli dobre bongose", rekao je. Inače, bongosi su afro-kubanske udaraljke izrađene od dva mala bubnja koji su spojeni jedan uz drugog.

Mnogi su pratitelji bili oduševljeni kako mladić brine o svome ocu, dok su tek neki shvatili kako se mladić šali s ocem. Naime glumac je 1998. godine bio uhićen dok je gol svirao na bubnjevima. O tom je incidentu Matthew pisao u svojoj knjizi koja je objavljena 2020. godine.

Ispod Levijeve objave skupilo se veliki broj komentara. "Samo budi siguran da ne nosi istu odjeću kao prošli put dok ih je svirao", "Imaš dobar smisao za humor", "Da, bongosi su pravi poklon", "Ovo je stvarno smiješno", pisali su mu oduševljeni pratitelji.

image

Matthew McConaughey

Kevin C. Cox/Getty Images Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 15:25