StoryEditorOCM
Zvijezde onlineVELIKA PODRŠKA

Severina odgovorila na brutalan komentar Vedrane Rudan, pa ju pozvala na druženje: ‘‘Radosti moja, ako smiješ…‘‘

Piše SCENA SD
8. veljače 2024. - 20:30

Severina Vučković ne krije bijes i revolt povodom presude Vrhovnog suda kojom je skrbništvo nad dvanaestogodišnjim sinom kojeg ima s srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, dodijeljeno ocu. Severina bez zadrške dijeli i poruke podrške, kao i ulomke članaka raznih novinara koji osuđuju odluku suda, a sad je podijelila i tekst naše književnice Vedrane Rudan. 

Rudan, poznata po svojim oštrim i iskrenim kolumnama, jasno je zauzela stranu pjevačice i majke, sarkastično opisujući (ne)prilike u Hrvatskoj, i zbilju svih samohranih majki. 

Severina je danas podijelila njezin komentar, a u opisu ju je pozvala i na druženje, osvrnuvši se i na trenutnu situaciju s Ivanom Turudićem i Josipom Pleslić.

‘‘Radosti moja, Vedrana Rudan, stižem ti u subotu u tvoju Rijeku... Dođi k meni. Doduše, neću biti sama (bit će puna dvorana Mladosti i puno radosti), ali, ajmo bar na kavu. Ako se smiješ družiti sa mnom. Čekam te. Tvoja Lipa P.S. Trebat ćeš ti mene. P.S.S. Obožavam te do kraja života‘‘, napisala je Seve.

No čini se da britak um i oštar Vedranin jezik mnogi Severinini obožavatelji nisu razumjeli, pa su se neki u komentarima i okomili na književnicu. 

"Severina,imaš stvarno smisla I pameti da ih sve staviš na mjesto gdje pripadaju. Da sjedneš s ovom na kavu nakon 10 minuta ubila bi te od dosade jer stvarno ostavlja dojam niskointeligentne osobe." glasio je jedan takav komentar, no Severina je objasnila o čemu se radi. 

"Niste skužili tekst…Vedrana je najinteligentnija i najduhovitija žena u Hrvatskoj.Vedrana je naša, glas svih žena." odgovorila je u komentaru Severina. 

Inače, Vedrana javno iskazala podršku Severini i 2021. godine i to gostujući u emisiji "Jutro na Prvoj", a isječak je objavljen i na Severininu profilu na Instagramu.

"Severina je najmoćnija žena u povijesti Hrvatske, ja govorim o Hrvatskoj, zemlji koja postoji od 1991. Ona je najmoćnija žena, najpoznatija, ona se ukazuje, ona se ne pokazuje... Ona je ona. Ona nema prezime. Ona je Severina. Ona je idealna meta za državu. Treba silovati Severinu i onda šalješ poruku svim ostalim ženama koje ne mogu doseći taj nivo", rekla je između ostalog tada Vedrana, prenosi Showbuzz

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:55