StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSVE PREPRIČAO

Rimac se pohvalio druženjem s holivudskom legendom koja je luda za Jugoslavijom i njegovom Neverom: ‘Vrlo je drag‘

Piše SCENA SD
18. svibnja 2023. - 19:50

Poznati hrvatski inovator i poduzetnik Mate Rimac na društvenim mrežama je podijelio anegdotu o druženju s holivudskim glumcem Robertom Downeyjem Jr.

- Robert mi je pričao o svom posjetu Hrvatskoj/Jugoslaviji sredinom 1980-ih. Sjetio se grada u kojem je bio (Opatija), imena hotela pa čak i vina koje je pio. Znao je koja je slika na bontonu vina i naziv. Nisam mogao vjerovati, pogotovo s obzirom na to kroz što je prošao od tada. Kada sam pričao sam istu priču svojim kolegama kasnije tog istog dana, pitali su me o kojem je vinu riječ. Naravno, nisam se mogao sjetiti.  U svakom slučaju, Robert je jako drag čak i kad su sve kamere isključene. Bilo je pravo zadovoljstvo - napisao je Rimac na Facebooku.

Na fotografiji je Rimac pozirao s glumcem i prijateljima, i naravno - s Neverom.

Inače, Robert će u novoj seriji na HBO Maxu gledateljima pokazati kako pretvara klasične automobile u električne, a u najavi za seriju "Downey‘s dream cars" pokazao je i svoju impresivnu kolekciju skupocjenih automobila. Među njima bi se našli C2 Corvette, Volkswagen T1 kamper, i legendarni Chevrolet El Camino. Jedan od automobila u Downeyjevoj kolekciji je i Nevera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:29