StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSVE SU UŽGALi

Pogledajte kako je Vucin sin Vilibald ‘razvalio‘ na partyju, nećete vjerovati tko mu je svirao gitaru! Slavni Splićanin

Piše M. G.
10. veljače 2024. - 16:21

Vilibald Vuco, bivši nogometaš i sin glazbenika Siniše Vuce, demonstrirao je vokalne vještine na jednoj privatnoj zabavi u Zagrebu, izvodeći Thompsonov hit “Geni kameni” uz pratnju, ni manje ni više, nego Dina Rađe na gitari.

Poznato društvo se, uključujući i njegova oca, našlo na listi uzvanika i prijatelja, koji su se okupili na rođendanskoj zabavi jednog fitness kluba u Zagrebu, ujedno privatnoj fešti poznate sportske tvrtke. Kako to već obično biva na odličnim zabavama dogode se spontane kolaboracije, pa je tako bilo i ovaj put.

Njihovu izvedbu je iz prvog reda pratio Siniša Vuco, koji se kasnije i sam pridružio Dinu na pozornici.

I njega je na gitari pratio poznati splitski košarkaš dok je, na oduševljenje prisutnih pjevao svoj hit hit "Tražena si roba u gradu”.

"Samo da kažem, ide moja prva poznatija pjesma... Ovaj solo je izmislio gospodin Ante Pupačić Pupi, učitelj Dina Rađe kao gitarista. Pupi je onaj mali s dugom kosom, koji svira milijardu lijepih pjesama. Jesi se pojačao brate?!”, upitao je raspoloženi Siniša Vuco Rađu, prije nego je krenuo s taktovima pjesme "Molim te, vrati se”, svojega dueta s Ivankom Luetić, premijerno izvedenog na Splitskom festivalu 1992. godine.

image

Viktorija Rađa u koncertnom transu tijekom nastupa muža Dina i Siniše Vuce

Instagram
image
Instagram
image
Instagram
image
Instagram
image
Instagram
image
Instagram
image
Instagram
image
Instagram
image

Siniša Vuco u društvu kćeri Katarine i sina Vilibalda na Splitskom festivalu

Duje Klarić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:55