StoryEditorOCM
Zvijezde onlineOGOLILA DUŠU

Nives Ivanišević iznenadila sve: progovorila o privatnom životu, usput i podijelila recept za pufaste palačinke

Piše SCENA SD
19. siječnja 2024. - 12:32

Radijska voditeljica Nives Ivanišević pozvala je pratitelje na Instagramu da joj postavljaju pitanja, a ona je pronašla dovoljno vremena za sve odgovore.

image

Nives Ivanišević

Instagram Nivessimpson/

Supruga Gorana Ivaniševića je na Instagram pričama napisala da je ‘oprala kosu, malo se šišnula i da je dobre volje‘ što je bio povod za ovakav način komunikacije sa svojim sljedbenicima.

Nives je, među ostalim, otkrila da bi se, da nema ime Nives, voljela zvati - Olivia.

image

Nives Ivanišević

Instagram Nivessimpson/

Na pitanje vjeruje li u zakon privlačenja odgovorila je:

"Oooo da! Ja sam sva u tome, vjerujem u zakon privlačenja, u karmu, u to da netko od gore vidi sve (povlači te konce, igra se) i da možeš misliti da si se izvukao iz nekih stvari koje si loše napravio, ali one ti se vrate kao boomerang. Vjerujem u to da ono što nosiš u srcu prepoznaju oni koji nose slično i da dugoročno ne možeš biti sretan ako si unesrećio drugog."

image

Nives Ivanišević

Instagram Nivessimpson/

Dala je i recept za pufaste američke palačinke napomenuvši kako uvijek radi duplu smjesu jer njezini jako puno jedu. Evo recepta:

200 g brašna

1 paketić praška za pecivo

1 vanilin šećer

malo soli

1 žlica šećera

250 ml mlijeka

1 jaje

3 žlice otopljenog maslaca.

image

Nives Ivanišević

Instagram Nivessimpson/

Nives je  odgovorila  i na pitanje o tjeskobi:

‘Imala sam periode i kad je bila jače izražena, gubitak voljene osobe, nepravda i svakodnevni problemi povećavaju taj osjećaj anksioznosti koji je za mnoge neizbježan (nažalost)... pa svatko mora pronaći neku svoju formulu da se bori s tim. Ja se volim suočiti s problemom, rastaviti ga na faktore i čista krenuti dalje. Volim biti tu i sad i staviti fokus na lijepe stvari koje me okružuju. A neko instant rješenje za mene bi bila omiljena muzika u laganoj vožnji, disanje, a ponekad i pustiti koju suzu nije loše‘, napisala je Nives.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 18:24