StoryEditorOCM
Zvijezde onlinedetaljne smjernice

Maja Šuput otkriva kako postati ona, ima jasne upute: ‘Moraš malo zabaciti kukovima, cicicama...‘

Piše SCENA SD
30. ožujka 2024. - 14:12

Dok gledatelji s nestrpljenjem iščekuju novu epizodu popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", natjecatelji marljivo rade na svojim transformacijama kako bi što uvjerljivije utjelovili poznate glazbene ikone. 

Maja Šuput je snimila video s korisnim savjetima za Mariju Kolb, koja će se ove nedjelje transformirati u nju, a Marija je podijelila taj video na svom profilu na Instagramu.

"Draga Marija, želim ti svu moguću sreću jer čujem da ćeš morati biti ja. Ne znam hoće li to biti smiješno, tragično, koliko će ti teško biti, ali u svakom slučaju treba ti biti zabavno. ‘Čista petica‘ je pozitivna, vesela, zapravo jedna urnebesno dobra pjesma i na taj način je trebaš i izvesti. Držat ću stvarno fige da ovaj nastup prođe dobro, a ono što ti moraš je zaista osmijeh na lice, malo zabacit kukićima, bokićima, cicicama i svim ostalim, i zaista će to biti sjajno. Neka pati koga smeta, držim fige, voli te Maja Šuput!" poručila je Maja u videu, a Marija joj se zahvalila na savjetima, prenosi showbuzz

"Draga Maja Šuput, ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ vremenski stroj nas baca u FINALE DORE 2003. i tvoj nastup koji je bio čista desetka. Hvala ti za podršku, lijepe želje i sve naputke kojih se držim, a tiču se zabacivanja kukića, bokića i cicica, a najvažnije nabacivanja širokog osmijeha kojeg, vjeruj, ne skidam otkad sam Ti. Hvala za more pozitive i loode energije! Nadam se da ćeš biti zadovoljna jer ja se zaista zabavljam!" napisala je Marija u objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:00