StoryEditorOCM

Kate Beckinsale hospitalizirana, glumica na društvenim mrežama objavila zagonetnu poruku iz bolničkog kreveta

Piše SCENA SD
12. ožujka 2024. - 09:52

Kate Beckinsale je na svom Instagram profilu odala dirljivu počast svojoj majci Judy Loe. "Sretan rođendan i britanski Majčin dan mojoj nevjerojatnoj majci", napisala je u opisu kolaža fotografija žene koja ju je rodila. Tijekom emotivne objave, 50-godišnja glumica otkrila je da je hospitalizirana prošlog tjedna. Noseći veliku crnu traku za glavu s mašnom i suzama u očima, zvijezda serije "Underworld" leži u bolničkom krevetu. Međutim, nije otkrila razlog iznenadne hospitalizacije.

Tijekom ove zagonetne objave, Kate Beckinsale željela je zahvaliti majci na njezinoj prisutnosti i nepokolebljivoj podršci. "Hvala onima koji nas vole i podržavaju kada je život sr**** i koji pokušavaju osigurati da neki dijelovi nisu", zahvalno je rekla. Nastavila je: "I brinuti se o našim psima kad ne možemo i natjerati nas da se sjetimo sretnih stvari kad to ne možemo. I doći kad smo bolesni i sjesti s nama." 

- Tako si inspirativna i predivna. Volim te. Tvoja borba za radost, unatoč suzama, iskustvo je gledanja ratnika izbliza - poručila je svojoj majci Judy Loe.

Na objavu su se javili mnogobrojni pratioci koji pokušavaju saznati razlog hospotalizacije, ali Kate nije dala nikakve odgovore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 10:22