StoryEditorOCM

Glumica Kate Beckinsale teško je podnijela smrt Cliva, sada je njegovu glavu istetovirala na podlaktici

Piše SCENA SD
20. kolovoza 2023. - 08:32

Kate Beckinsale (50) je u spomen svoga mačka Cliva napravila novu tetovažom. Na Instagramu je glumica objavila fotografiju podlaktice koja je sada ukrašena savršeno nacrtanim crtežom glave mačka Cliva. 

image

Kate Beckinsale i Clive

Face To Face/Face To Face/Profimedia/Face To Face/face To Face/profimedia

Lice kućnog ljubimca isprepleteno je finim grafičkim zvijezdama, znakovima i krugovima. Uz slike i video koji prikazuje proces tetoviranja, glumica je napisala: "To je stvarno pomoglo" i zahvaljuje svom tattoo majstoru.

Clive je umro u lipnju ove godine u dobi od 15 ili 16 godina. Tada je Kate izrazila svoju tugu objavom na Instagramu. Trenutno ne može ni pogledati fotografije mačke, napisala je tada Kate.

"Svaki kutak moje kuće osjeća se kao da bi trebao biti tamo. Ako netko očekuje odgovor od mene, to se zasad neće dogoditi, žao mi je." I pojasnila: "Moje srce je apsolutno i potpuno slomljeno."

image

Kate Beckinsale i mačak Clive

Avalon/Avalon/Profimedia/Avalon/avalon/profimedia

Za "People" je 2019. govorila o dugokosoj mački: tada je rekla da su dobili mačka kada je njihova kći Lily Sheen (24) još bila mala. Tada je rekla i da je mačak  prebolio rak.

Na Instagramu je mačak godinama bio jedan od glumičinih omiljenih motiva. Voljeli su pozirati zajedno za pratitelje - često i s oslikanim noktima i u smiješnim maskama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 16:31