StoryEditorOCM
Zvijezde onlineODMAH REAGIRALE

Janet Jackson i Naomi Campbell izbrisale slike na kojima tulumare na proslavi Diddyjevog 54. rođendana

Piše SCENA SD
21. studenog 2023. - 08:32

Pjevačica Janet Jackson (57) i supermodel Naomi Campbell (53) prošlog su tjedna tulumarili s reperom Seana ‘Diddy‘ Combsom. u Lavu u Londonu kako bi proslavili njegov 54. rođendan. Podijelili su na svojim društvenim mrežama slike s proslave ali nakon tužbe njegove bivše djevojke za seksualno zlostavljanje uklonile su slike.

Njihov potez uslijedio je dan nakon što je 37-godišnja izvođačica Cassie, pravim imenom Casandra Ventura, u bombastičnoj tužbi podnesenoj u New Yorku navela da ju je bivši Diddy silovao, fizički i psihički zlostavljao i natjerao da se bavi seksualnom trgovinom tjerajući je na seks s muškim prostitutkama dok ih je gledao tijekom njihove veze od 2007. do 2018..

Page Six piše da ni Jackson ni Campbell nisu odgovorili na zahtjeve za komentarom zašto su uklonili svoje snimke Diddyjevog rođendanskog okupljanja.

Međutim, par je u petak priopćio kako su postigli "obostrano zadovoljstvo" u ovom slučaju i da neće ići dalje.

image

Sean P. Diddy Combs i Cassie Ventura 2016. godine

Chris Delmas/Afp

Diddy je rekao: "Odlučili smo riješiti ovo pitanje prijateljski. Želim Cassie i njenoj obitelji sve najbolje. Ljubav."

Cassie je u izjavi tvrdila da je radeći stvari na ovaj način postigla "određenu razinu kontrole" nad postupkom dok se zahvaljivala svojoj obitelji, obožavateljima i pravnom timu na podršci tijekom cijelog slučaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:24