StoryEditorOCM
Zvijezde onlineMORALI SMO ZAVIRITI

Pogledajte kako se ‘Gazdina kći‘ Iva Todorić priprema za blagdane u svojoj delux kolibi. I on joj je pomogao...

Piše Ivana Prgomet
2. studenog 2023. - 14:17

Nakon Noći vještica Mariah Carey obznanila je na svom Instagramu kako je službeno počela sezona blagdana. Pjevačica koja je sinonim za božićno doba na svojoj je društvenoj mreži objavila video u kojem je odmrzavaju iz ledenog sefa za uz zvuk jedne od najpoznatijih božićnih pjesama "All I Want For Christmas Is You".

image

Instagram

Ivu Todorić također je obuzeo božićni duh. Gazdina mezimica pak na svom je Instagram Storyju objavila kako je započela s kićenjem Čarobne kolibe, vikendice u Gorskom Kotaru koju iznajmljuje za 2200 eura za vikend za dvoje, konkretno od ovog petka do nedjelje. Uz navedeni iznos potrebno je platiti i kaparu u iznosu od 500 eura. 

image
Duje Klarić/Cropix

Čarobna koliba prostire se na 350 kvadrata raspoređenih na 3 etaže na zemljištu od 6000 kvadrata, a riječ je o planinskoj kući za odmor izgrađenoj 2007. godine. Kuća ima četiri sobe i vanjski bazen koji ima opciju grijanja te dvije kupaonice. 

image
Duje Klarić/Cropix

Kolibom dominira drvo, a zimskom ugođaju doprinosi starinski kamin u dnevnom boravku. Kuća je udaljena sat vremena vožnje autom od Zagreba, te 30 minuta vožnje od Selca i Crikvenice.

image

Instagram

image

Cvjecar Ante Jurković zaslužan je za adventsko uređenje kolibe

Duje Klarić/Cropix

Ivi su u dekoriranju pridružio njen dobar prijatelj, 26-godišnji cvjećar Ivan Jurković, koji je svojedobno ispričao da mu Gazdina mezimica daje potpunu slobodu. 

- Nadzirala je samo ide li to u smjeru koji se njoj sviđa i mislim da sam briljirao - rekao je Ante.

Osim Čarobne kolibe Ante Ivi nerijetko ukrašava cvijećem i Kulmerove dvore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:10