StoryEditorOCM
Zvijezde onlineUSRED RAZVODA

Irena Pecotić objavila citat na Instagramu, mnogi misle da je posvećen razvodu od Pece: ‘Ja sam jednostavna osoba...‘

Piše SCENA SD
1. veljače 2023. - 22:57

Unatoč javnom i traumatičnom razvodu braka kroz kojeg prolazi, Irena Pecotić svoju glavu nastavlja držati visoko - bez prevelikih komentara na prevaru koju je doživjela. 

Podsjetimo, hrvatski pjevač Marko Pecotić Peco krajem 2022. je javnost obavijestio da se odlučio razvesti od Irene zbog nove ljubavi. Kasnije je otkriveno da je "nova ljubav" Markova dugogodišnja suradnica i prijateljica Silvija Dvornik, koja se prije navodno družila i s Irenom. 

Irena se, međutim, ni u jednom trenutku nije dala isprovocirati. I dok su Marko i Silvija nakon skandala privremeno obrisali svoje profile, ona u svom nije promijenila ništa. Nije čak ni brisala stare fotografije s Markom i Silvijom. Ipak, izgleda da više nije mogla odoljeti pa je sada objavila jedan citat, koji bi mogao biti posvećen ovom životnom iskustvu. 

image
Screenshot/ Instagram

"Ja sam jednostavna osoba koja iza najsretnijeg osmijeha skriva tisuću osjećaja", piše na Ireninom Storyju. Simpatična Splićanka ipak je odlučila stati na ovome te nije dalje objašnjavala objavljenu fotografiju. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. travanj 2023 02:45