StoryEditorOCM
Zvijezde onlineREBEL WILSON

Hollywoodska glumica dobila je drškom pištolja po nosu, sada objašnjava tko je kriv za to: ‘Bio je takav šok‘

Piše SCENA SD
11. kolovoza 2023. - 09:01

Rebel Wilson (43) svojim je pratiteljima na Instagramu, a ima ih preko 11 milijuna, objasnila putem videa kako je ozlijeđena i tko je kriv za ozljedu njezina nosa.

"Hej svi, što ima?" Wilson je započela u videu na njezinom Instagram Storyju gdje je njezin ozlijeđeni nos jasno vidljiv. "Samo sam se htjela zahvaliti na svim lijepim željama. Zapravo sam ozdravila prilično brzo", nastavila je dok je pokazivala izbliza gdje ima šavove.

image

Rebel Wilson

Instagram/Rebel Wilson

"Šavovi su se rastopili od moje nesreće na setu prošlog tjedna", dodala je. "Snimala sam nezavisni film u Savannahu, Georgia." Rebel je zatim otkrila kako je došlo do njezine slučajne ozljede na snimanju akcijskog filma, koji se zove "Bride Hard".

"Usred noćnog snimanja, moje posljednje scene filma, kada sam odradila sve te kick-ass borbene sekvence, a  upravo u posljednjoj, dobila sam udarac u lice drškom pištolja", rekla je. "Dakle, bila je to prava nesreća i bio je takav šok. Ali srećom, dobro se oporavljam, pa sam vam se htjela zahvaliti na svim lijepim željama."

Rebel je napomenula da akcijski filmovi mogu imati svoje opasnosti, ali: "Nadam se da će sve biti potpuno, potpuno u redu", te dodala "sve je dobro, hvala svima".

Rebel je otkrila svoju ozljedu prošlog tjedna na slici objavljenoj na svom Instagram Storyju. Na slici je Rebel bila s natučenim i krvavim nosom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 22:10