StoryEditorOCM
Zvijezde onlineŠOKIRALA SE

Nikada nećete pogoditi zašto se ovo dogodilo: Glumici Rebel Wilson zabranjen je ulaz u Disneyland

Piše Tanja Vučićević/ Gloria
4. ožujka 2023. - 22:25

Poslije nedavne prosidbe dizajnerice Ramone Agrume u Disneylandu, australskoj glumici Rebel Wilson zabranjen je ulazak u taj zabavni park u trajanju od mjesec dana, piše Gloria.

Začuđujuć obrat dogodio se zbog selfija snimljenog u tajnoj kupaonici u Disneylandu, što je zabranjeno. Postoje mjesta koja se ondje ne smiju snimati, a kupaonica koja nije namijenjena baš svim posjetiteljima, nalazi se na tom popisu. Komičarki nije pomogla ni činjenica da joj je izvršni direktor Disneyja, Bob Iger, pomogao organizirati prosidbu i dao joj zeleno svjetlo da bajkovitu fotografiju velikog trenutka, s Disneyjevim dvorcem u pozadini, objavi na društvenim mrežama.

"Morala sam dobiti posebno dopuštenje da ukrasim taj poseban prostor i ubacim violinista, bilo je stvarno romantično", pojasnila je. Nedugo poslije značajnog poteza, uslijedio je šok. Gostujući u televizijskoj emisiji "The Daily Show", voditelju Jonu Stewartu ispričala je što joj se dogodilo.

"Dobila sam službenu zabranu pristupa Disneylandu na 30 dana jer sam se fotografirala u tajnoj kupaonici unutar parka, što je ondje ilegalno", rekla je. No, uprava joj je "smilovala" i prepustila joj da sama odabere kada će zabrana stupiti na snagu. Odlučila je da će kazna stupiti na snagu u lipnju ove godine, prenosi Daily Mail, piše Gloria

Prije incidenta sa selfijem, komičarka je imala otkačenu ideju o tome da se sa zaručnicom, s kojom je u studenom prošle godine, uz pomoć surogat majke, dobila kćer Royce Lillian, vjenča u tom zabavnom parku. Sada bi se sve moglo promijeniti jer bi stroga pravila o snimanju unutar parka mogla biti prekršena zbog vjenčanja. Tko zna kakva bi ju kazna mogla zadesiti u tom slučaju: doživotna zabrana ulaska u park?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 21:57