StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePOVODOM ROĐENDANA

Emily Ratajkowski objavila snimku svog poroda: ‘Učinit ću sve da te zaštitim i da tvoj život bude prekrasan‘

Piše SCENA SD
5. ožujka 2023. - 09:14

Nova objava slavne britanske glumice i manekenke Emily Ratajkowski (31) obradovala je mnoge od skoro 30 milijuna njezinih pratitelja. Naime, Emily je odlučila podijeliti snimke od rođenja njenog sina do danas, kada Sylvester puni dvije godine.

Manekenka je objavila snimku ultrazvuka, trudničkog trbuha, ali je pokazala i snimku poroda. U drugom dijelu videa može se vidjeti malog Sylvestera tijekom zadnje dvije godine..

"Moja prekrasna beba ovaj tjedan puni 2 godine i vrijeme je prošlo jednako brzo kao ovaj video. Kakve su to dvije godine bile, Sly. Toliko radosti, toliko boli. Toliko lekcija. Učinit ću sve da te zaštitim i da tvoj život bude prekrasan. Čarobno je biti tvoja mama. Volim te više nego što bi ikada mogao znati", napisala je Emiliy uz objavu koja je vrlo brzo dobila pola milijuna lajkova.

Mnogi su u komentarima pitali šta je s ocem djeteta. Podsjetimo, riječ je o filmskom producentu Sebastianu Bear-McClardu, njezinom bivšem suprugu.

"On je bio serijski varalica i Emily se razvela od njega. Njoj i njenom sinu takav čovjek nije potreban u životu", pojasnio je jedan od pratitelja u komentaru.

Emily je nedavno u svojem podcastu "High Low with EmRata" govorila o dječjim igračkama. Emily smatra da će igračke "za curice" koje je dobio njen sin Sylvester "poništiti" rodnu determinaciju i pomoći mu da izraste u muškarca koji će razumjeti i poštivati žene. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 03:39