StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSVE SE ZNA

Razdragana Ecija Ivušić otkrila kada joj stiže prinova, uputila je poruku trudnicama: ‘Sretno bilo svim mamama...‘

Piše SCENA SD
11. rujna 2023. - 07:50

Dok neki skrivaju informacije iz svog privatnog života, za to vrijeme drugi dijele svaki detalj. Tako i voditeljica i PR stručnjakinja Ecija Belošević (36) detaljno iznosi na društvenim mrežama sve o svojoj trudnoći. Ecija i njezin suprug, glazbenik Goran Belošević, nedavno su otkrili spol bebe. Par je tada organizirao zabavu otkrivanja spola, a dvorište su ukrasili rozim i plavim balonima i ispucali konfete. Konfeti su bili plavi. Par je sada su otkrio i kada bi se njihov sin trebao roditi.

- Baby boy nam dolazi u prosincu - napisala je Ecija uz fotografiju koja je nastala na zabavi gdje su otkrili spol bebe se obratila i ostalim trudnicama.

- Sretno bilo svim mamama koje očekujemo bebice da sretno dođu na svijet - poručila je. Ecija i Goran su na fotografijama pozirali s njihovim psom Riom.  Pratitelji su napisali mnogobrojne čestitke.

Podsjetimo,  Ecija je nedavno otkrila i detalje svoje trudnoće. Napisala je kako je nosila blizance, ali se, nažalost, jedan plod prestao razvijati.  

- Toliko se molilo za ovo čudo. I to toliko da smo izmolili dva… Ova trudnoća započela je kao blizanačka, a jedan blizanac nam se nažalost prestao razvijati u 8. tjednu. Isprva mi je bio veliki šok jer smo već čuli i dva srčeka i iako sam znala da je sindrom nestajućeg blizanca relativno čest u ranom periodu trudnoće (čak do 36% svih blizanačkih trudnoća završi gubitkom jednog ploda), odlučila sam ignorirati tu činjenicu i nadati se najboljem. Nažalost, došao je ultrazvuk na kojem nakon riječi profesora Šimunića koji mi vodi trudnoću nisam više ništa drugo čula. Nakon “za ovog blizanca ne vjerujem da će se dalje razvijati”, dalje mi je bio samo ravni ton u ušima. I dalje imam osjećaj krivnje što poslije te rečenice nisam čula ništa više dobroga što se odnosilo na drugog preživjelog blizanca.  Ali OK, brzo sam si oprostila. Nakon kratkog tugovanja i razočarenja, brzo sam prihvatila da je tako trebalo biti i da bog zna najbolje. I iako me jedno vrijeme jako bilo strah za ovo djetešce (iako nije bilo medicinskog razloga), vrlo brzo mi se vratila vjera i snaga i eto, ovo malo čudo je našlo svoj put da se ostvari na svoj jedinstven način - napisala je Ecija. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:59