StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSKUPO ILI NE

Cijene ulaznica u Njemačkoj za koncerte Adele natjerale obožavatelje da pobjesne, pozivaju na bojkot

Piše SCENA SD
16. veljače 2024. - 13:34

Ulaznice za seriju koncerata u Njemačkoj slavne Adele puštene su u prodaju, a njezini obožavatelji su odmah reagirali na društvenim mrežama.

Kako bi vidjeli svoju zvijezdu ovog ljeta u Njemačkoj, morat će platiti između 275 i 420 eura za mjesta daleko od pozornice i do 1100 eura za VIP ulaznice. Bilo je karata za 70 €, na samom početku, ali mali broj i one su se brzo rasprodale... 

"Tko si može priuštiti takve cijene? To je ludo. Da budem iskren, ne želim i ne mogu ovo platiti, to je prevara", stoji u jednoj objavi na X-u.

"Ozbiljno?! Platio sam 115 € za pristojnu kartu da odem vidjeti Harry Stylea. Ne mogu vjerovati. Ali to nije sve.", komentirali su drugi.

"Cijena Adelinih ulaznica mora biti šala... 300 eura za mjesto otraga", napisao je još jedan razočarani obožavatelj.

image

Adele

Kevork Djansezian/Getty Images Via Afp

Bez obzira na visoke cijene mnogobrojne karte su već prodane.

Adelini koncerti izazvali su toliki interes da je, unatoč dodatku 4 datuma, čime je broj koncerata koje će održati u glavnom gradu Bavarske porastao na 10, virtualni red brojao više od 270.000 ljudi 7. veljače, na datum otvaranja pretprodaje. München Open Air Arena, mjesto izgrađeno posebno za ovu prigodu, može primiti oko 80.000 gledatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 05:47