StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSRPSKI YOUTUBER

Baka Prase opet promijenio adresu: uselio s djevojkom u luksuzni stan od 2 milijuna eura, pohvalio se javno s njime

Piše SCENA SD
30. prosinca 2023. - 13:22

Dok osobe koje se bave osiguranjem redovito upozoravaju ljude da što manje objavljuju podatke o svom životu, a naročito o imovini, zbog mogućnosti raznih kriminalnih radnji, neki ipak redovito objavljuju sve detalje o tome. Tako se i srpski youtuber Bogdan Ilić, poznatiji pod imenom Baka Prase pohvalio sa svojim novim domom.

Baka Prase je živio u elitnom naselju u Beogradu, a sada je uselio sa svojom djevojkom, influencericom Anjom Bla, u novu nekretninu koja ima 280 kvadrata. Otkrio je kako njihov novi dom vrijedi 2 milijuna eura. Zanimljivo je da je i prethodnu nekretninu kupio po istoj cijeni.

U videu su detaljno pokazali svoj stan, ali i reakcije prijatelja i njegovih roditelja kada su po prvi puta došli u stan. U stanu je ogromna dnevna soba, spa centar, teretana, jacuzzi, posebna "ženska soba" za šminkanje i uređivanje i apartman za goste. Imaju i veliku garažu u kojoj je parkiran veći broj njihovih skupih automobila. Jedinu zamerku imao je na ulaz u garažu, jer smatra da je plafon prenizak, a on planira kupiti terenca.

Podsjetimo: nije prošlo ni godinu dana od kada se Baka Prase pohvalio sa prijašnjom nekretninom, o čemu smo i mi pisali:

BAKA PRASE SE POHVALIO NOVIM STANOM OD DVA MILIJUNA EURA: ‘ALO SIROTINJO, NE MOŽETE UĆI U MOJE DVORIŠTE!‘

image

Baka Prase u garaži

Screenshot Youtube
image

Baka Prase u teretani

Screenshot Youtube
image

Baka Prase

Screenshot Youtube
image

Baka Prase

Screenshot Youtube
image

Baka Prase i Anja u "ženskoj sobi"

Screenshot Youtube
image

Baka Prase i Anja u blagavaonici

Screenshot Youtube
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:35