StoryEditorOCM
Zvijezde onlineiva teta sedmi put

Ante Todorić dobio kćer sa sedam godina mlađom Petrom Kaćunko, poznato je već i ime

Piše SCENA SD
2. listopada 2023. - 21:57

Danas je poseban dan u mom životu jer sam sedmi put postala teta. Moj brat Ante i njegova partnerica Petra dobili su djevojčicu Piju prije par sati, rekla je Iva Todorić (47) za 24 sata.

Ante i Petra, osim što se vole, surađuju i poslovno. Stariji sin Ivice Todorića i njegova dugogodišnja djevojka nedavno su otvorili agenciju za nekretnine. Kako piše u objavi povodom otvorenja Regent Real estate agency, iza nje stoje privatno-poslovni partneri Petra Kaćunko i Ante Todorić, zajedno s partnerima i investitorima iz Njemačke.

Par je u vezi četiri godine. 

Petra iza sebe baš kao i Ante ima propali brak u kojem je dobila dvoje djece. On je bio u braku s diplomiranom ekonomisticom Martinom Novosel.

Par se vjenčao 9. studenog 2002. nakon dugogodišnje veze. Sudbonosno ‘da‘ su izrekli u crkvi sv. Katarine u Zagrebu, a imali su slavlje u hotelu Opera sa 300-tinjak uzvanika.

Martina, koja je 1997. izabrana za Miss Hrvatske te je našu zemlju predstavljala na izboru za Miss svijeta, nakon vjenčanja se posvetila obitelji. Supružnici su 2004. dobili kćer Emu, a tri godine kasnije kćer Luciju dok je u ožujku 2008. rođen njihov sin Ivica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 16:35