StoryEditorOCM
TV&RealityZVIJEZDA MASTERCHEFA

Znate li kako izgleda Melkiorov brat Zlatko, ugledni chef? Pogledajte fotografije, različiti su, ali jedno je skroz isto

Piše Scena SD
20. prosinca 2023. - 18:23

Chef Melkior Bašić stekao je velike simpatije javnosti u showu MasterChef, u kojem ga već treću sezonu gledamo kao člana stručnog žirija.

Vjernim gledateljima MasterChefa zasigurno nije promakla ni informacija da Melkior ima brata koji je također chef i kojeg je baš nedavno spomenuo u showu, a sada je za dnevnik.hr otkrio malo više o njemu.

Melkiorov brat zove se Zlatko Belužić i trenutačno radi kao chef u jednom restoranu u Bihaću, a obojica su iskustvo stjecali u Michelinovim restoranima izvan Hrvatske.

Fotografije na Instagramu otkrivaju kako su Zlatko i Melkior prilično različiti, ali obojica imaju isti široki, zarazan osmijeh.

Melkior je jednom prilikom priznao i da je brat njegov najveći kritičar.

"Mi se međusobno volimo povremeno malo podbadati. Prije je to bio pokojni tata, koji me je uvijek malo kritizirao, a sada se više brat i ja prepucavamo tko je bolji. Mama je isto tu, kada nešto skuham pa joj se ne sviđa, popljuje me, kaže da ništa ne vrijedi i da bacim psima. Tako da je obitelj najviše kritična, budimo realni!" - priznao je Melkior.

Melkiorov pokojni otac Silvio Belužić također je bio ugledni chef.

"Pokojni otac također je bio kuhar i meni veliki uzor u životu, tako da je moj izbor profesije došao nekako prirodno. Od malih sam se nogu uz njega muvao po kuhinji pa se nitko nije previše iznenadio kad sam odlučio nastaviti njegovim putem.

Uvijek smo se prepucavali tko je bolji u kuhinji i hoću li biti bolji od njega. Još uvijek mislim da nisam, ali i dalje radim na tome da budem", ispričao je Melkior za dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:46