StoryEditorOCM
TV&RealityLUJO KUNČEVIĆ

Zbog njega je Milici iz ‘Kumova‘, ‘pala vilica‘: On je zgodno novo pojačanje u najgledanijoj seriji

Piše SCENA SD
9. veljače 2024. - 20:11

Najgledanija domaća dramska serija ‘Kumovi‘ od ponedjeljka do petka osvaja srca gledatelja novim nastavcima, a među omiljenim likovima pojavila su se i neka nova lica.

Dok je Milica po zadatku organizirala Festival autohtonih proizvoda – FAP i uvjerila mještane da se svatko prijavi s nečim autohtonim i autentičnim, načelnik joj je povjerio još jedan zadatak – da dočeka guslara Grega koji će svirati na festivalu. Milici je, baš kao i nama, pala vilica na prizore zgodnog guslara kojeg utjelovljuje Lujo Kunčević.

image
Nova Tv Press/

 „Prva režijska uputa koju sam dobio bila je – Antonio Banderas s guslama“, opisao je Lujo kroz smijeh pa dodao: „Pa sam to tako probao i odigrati. Ono što mi je bilo iznimno drago je što mi je partnerica bila Petra Kraljev, kao i u prvoj seriji ‘Zlatni Dvori‘ davne 2016., a njezin lik, Milica, zaljubi se u guslara.“ 

Lujo je otkrio i kako se uopće odlučio baviti glumom, ali i da mu to trenutno nije jedino zanimanje.

"Gluma je bila moja prva, ali ne i posljednja ljubav. Već dvije godine radim u jednoj od vodećih agencija za nekretnine u Hrvatskoj. Tako da je gluma trenutno sekundarno zanimanje, no bez obzira na to, zahvaljujući odličnom radnom vremenu, nimalo zanemareno", prenosi Showbuzz.

"Ne znam kako im je palo na pamet zaposliti glumca, ali eto sad su već dvije godine zapeli sa mnom", u šali dodaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:29