StoryEditorOCM
TV&RealityNE PROPUSTITE

U utorak otvoreni casting za ‘Survivor‘: traže se osobe sa strašću, entuzijazmom, te psihičkom i fizičkom spremom

Piše SCENA SD
17. studenog 2023. - 22:55

Nova prilika za nezaboravno iskustvo natjecanja u showu ‘Survivor‘ je otvorena! Nova TV poziva sve hrabre pojedince željne izazova, adrenalinom ispunjenih avantura i nezaboravnih iskustava da se prijave za sudjelovanje u ovoj popularnoj natjecateljskoj emisiji.

Svi zainteresirani kandidati pozvani su na otvoreni casting za novu sezonu Survivora, koji će se održati u utorak, 21. studenog, s početkom u 13 sati, na adresi Instant Office, Radnička cesta 80 (Zagreb Tower, 5. kat).

image
Nova Tv Press

Traže se pojedinci sa strašću, entuzijazmom, motivacijom te psihičkom i fizičkom spremom. Odabrani kandidati imat će priliku doživjeti jedinstveno iskustvo na prekrasnoj egzotičnoj lokaciji i suočiti se s izazovima koji testiraju tjelesnu i mentalnu sposobnost. Osim izvršavanja zadataka koji uključuju građenje skloništa, pronalaženje hrane u divljini i rješavanje zagonetki, natjecatelji moraju graditi saveze, ali i donositi teške odluke o eliminacijama, što čini ovaj show još intrigantnijim. Survivor nije samo natjecanje za nagrade, to je putovanje na kojem natjecatelji otkrivaju više o sebi i razvijaju prijateljstva s ostalim kandidatima.

Svi hrabri pojedinci pozvani su na otvoreni casting, a prijaviti se mogu i putem stranice [novatv.hr/survivor]novatv.hr/survivor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 16:54