StoryEditorOCM
TV&Realityfabijan pavao

U ‘Kumove‘ stiže još jedan novi lik, a dolazak ovog glumca u popularnu seriju najviše će razveseliti žene

Piše Scena SD
26. siječnja 2024. - 08:30

Fabijan Pavao Medvešek novo je pojačanje u ‘Kumovima‘ čija je nova sezona osvojila srca gledatelja i zaintrigirala ih novim zapletima.

Medvešek utjelovljuje Tommyja, Stanislavova sina.

image

Fabijan Pavao Medvešek

Nova TV

„Moj lik bazira se na povratniku iz Kanade, zapravo tamo živim cijeli život i moj tata koji je iz Zaglava mi kaže da moram doći to sve vidjeti. Postane mi zaista zanimljivo tek kad dođem i upoznam ljude. Jako mi se sviđa to što se moram igrati s englesko-hrvatskim jezikom, trudimo se napraviti tu povratničku nijansu koja je uvijek zabavna za slušati“, opisuje Fabijan kojemu je posebna čast bila pridružiti se ovom glumačkom sastavu.

Iako se često događa da glumac i lik kojega utjelovljuje nemaju baš nikakvih zajedničkih dodirnih točaka, Fabijan je pronašao jednu stvar koja ga veže za Tommyja.

„Jedina sličnost između Tommyja i Fabijana je kostim. Zaista je ono što ja volim nositi, a to se ne događa često. Kad se govori o nijansama i o načinu na koji me oblače, to je nešto što ja nosim. Izgleda kao da idem privatno na set“, objašnjava.

Tommy je došao za ocem u Zaglave nakon što ga je ostavila djevojka Page. No, samo je u proputovanju. Želi promisliti što sa životom, a i provesti neko vrijeme s ocem, od kojeg je ipak veći dio života bio odvojen. Apsolvent je medicine, ali zbog bolnog prekida s Page, stavio je studij na mirovanje dok se ne oporavi.

image

Fabijan Pavao Medvešek

Nova TV

Glavni interesi su mu putovanja i trošenje očevog novca, koji ima plan u Zaglavama naći Tommyu pravu finu domaću curu za koju će se moći oženiti.

Prve epizode nove sezone otkrivaju kako Tommy, odmah po dolasku u Zaglave, gradi poseban odnos s Larom (Nika Barišić), što će potaknuti dinamiku, te posebno uzavreti kad na vidjelo izađe da Tommy ipak baci oko i na druge cure.

Fabijan Pavao Medvešek miljenik je ženske publike, redoviti je član žirija showa ‘Supertalent‘. Oženjen je srednjoškolskom ljubavi Karlom Abramović s kojom je prošle godine u veljači dobio sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 20:45