StoryEditorOCM
TV&RealitySVI DETALJI SU TU

Memoari Paris Hilton uskoro će biti pretvoreni u TV seriju, poznata partijanerica želi da svijet zna tko je ona danas

Piše SCENA SD
8. listopada 2023. - 08:31

Prije samo nekoliko mjeseci Paris Hilton (42) objavila je autobiografiju "Paris: The Memoir", a sada će knjiga očito postati TV serija. Kako doznaje portal Deadline, američka filmska produkcijska kuća A24 stekla je, kako se navodi, prava na Hiltoninu knjigu. Seriju će producirati vlastita zabavna tvrtka 11:11, kao i produkcijska kuća sestara Dakota (29) i Elle Fanning (25) te tvrtka Middle Child Pictures filmskog producenta Davida Bernada.

Daljnji detalji o projektu oko knjige Paris Hilton još uvijek su tajni u ovom trenutku. U svojim memoarima nasljednica hotela i poduzetnica detaljno opisuje svoju bitku s ADHD-om, uspon pop kulture i evoluciju svog brenda.

image

Paris Hilton

Anna Moneymaker/Getty Images Via Afp

"Napisala sam ovu knjigu u nastojanju razumijevanja svog mjesta u ključnom trenutku: renesanse tehnologije i doba influencera. Osim toga, napisala sam ovu knjigu kako bi svijet znao tko sam ja danas. Fokusirala sam se na ključne aspekte svog života koji su me doveli do onoga na što sam najviše ponosna - kako sam preuzela natrag svoju moć nakon što mi je bila oduzeta i kako sam izgradila uspješan posao, brak i obitelj" napisala je Paris u opisu knjige.

"Toliko je mladih žena koje trebaju čuti ovu priču. Ne želim da uče iz mojih pogrešaka, želim da se prestanu mrziti zbog svojih pogrešaka. Želim da se smiju, plaću i da prigrle svaki aspekt onoga što jesu s neustrašivošću i ponosom. Svi mi imamo svoju vrstu inteligencije i, curo, za***i uklapanje" dodala je Hilton.

Sa sestrama Dakotom i Elle Fanning, čini se da Paris Hilton definitivno ima pravu podršku uz sebe kada je u pitanju snimanje njezinih memoara. Dvije mlade žene, koje su također obje uspješne glumice, nedavno su producirale nagrađivanu Hulu seriju "Veliki". Satirična povijesna serija temelji se na usponu Katarine Velike do carice cijele Rusije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:59