StoryEditorOCM
TV&RealityVODITELJ SHOWA

Mario Mlinarić iz ‘Survivora‘: Svaki dan imamo nova iznenađenja, od ugriza insekata do susreta s morskim psima

Piše Jelena Banovac
8. ožujka 2024. - 11:01
Nepredvidivost dominikanske klime jedan je od mnogih izazova s kojim se suočavamo na setu. Svakodnevno snimanje na vrućini od 35-40 stupnjeva nije jednostavno, no najveći je to šok u početku jer iz zimskih uvjeta u Hrvatskoj dolazimo u ove potpuno suprotne.Nova TV

Marija Mlinarića domaća javnost je upoznala još 2004. u domaćoj seriji “Zabranjena ljubav”. Međutim, njegova karijera krenula je drukčijom putanjom. Mlađe generacije ga češće prepoznaju kao istaknutog voditelja popularnog showa “Survivor”. Svestranoga Marija najlakše je predstaviti kao stručnjaka, edukatora i humanitarca čiji su doprinosi ostavili neizbrisiv pečat.

Kao što smo imali priliku gledati i u prethodnim angažmanima, uz bogato iskustvo inspirira i potiče druge na ostvarenje vlastitih potencijala. Uz fizičku aktivnost promiče i naglašava važnost mentalne snage i dobrobiti. Na početku nove sezone “Survivora” razgovarali smo s Marijom o nevjerojatnim avanturama Dominikanske Republike, mjestu snimanja ove uzbudljive sezone showa.

Nepredvidivi izazovi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:47