StoryEditorOCM
TV&Realitypopularni show

‘Ma to je sto posto ona!‘ Je li naša poznata političarka uistinu Kraljica u ‘Masked Singeru‘?

Piše Scena SD
22. ožujka 2023. - 22:12

U drugoj epizodi ‘Masked Singera‘ gledatelje su zabavili fantastični nastupi novih čarobnih šest maski.

Osim Paste i Četkice, ispod kojih su se krila sjajna braća i olimpijski pobjednici, veslači Martin i Valent Sinković, bili su tu još Pantera, Joker, Vrtni patuljak, Tovar i Kraljica.

A upravo je ova posljednja maska izazvala najviše divljenja Antonije Blaće, Nives Celzijus, Borka Perića i Saše Lozara te gledatelja u studiju.

U maniri prave vladarice, s krunom na glavi, zlatno-crvenom haljinom s brojnim detaljima, draguljima i biserima, i na ogromnom prijestolju, Kraljica je stigla na pozornicu uz ogroman pljesak publike i panelista.

Za svoju prvu pjesmu poznata osoba skrivena ispod nje odabrala je narodnu ‘‘Mamice su štrukle pekli‘‘, uz pratnju plesača u narodnim nošnjama. Kraljica je čitav nastup sjedila na svom prijestolju te tek pogledom prolazila po studiju, no činilo se da se izvrsno zabavlja dok su sve oči bile uperene samo u nju.

‘‘Ja ne vjerujem. Oduševljen sam ovom maskom, fantastična je, nastup odličan, glas božanstven, anđeoski, Vaše visočanstvo‘‘, bez teksta je bio Borko, prilično siguran da je ispod nje bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a s njim se u svemu složila i Antonija.

I Nives je odlučila ostati ‘‘u političkim vodama‘‘ pa otkrila kako ju je glas podsjetio na bivšu premijerku Jadranku Kosor, dok je Saša bio uvjeren da je ispod maske poznata spisateljica za djecu Sanja Pilić.

image

Jadranka Kosor

Vedran Peteh/Cropix

‘‘Bila sam na tragu Kolinde, ali ovakav impozantan kostim može iznijeti samo prava kraljica. Netko koga ja vidim s tim malo odrešitijim glasom i tom autoritativnošću je Jadranka Kosor‘‘, poručila je Nives.

A baš kao što ni panelisti nisu mogli skinuti pogled s Kraljice dok je nastupala na grandioznoj pozornici, upravo je ova maska najviše zaintrigirala i mnogobrojne gledatelje koji od subote na društvenim mrežama ne prestaju debatirati o tome tko se krije ispod nje. Mnogi od njih uvjereni su kako je ispod maske bivša premijerka Jadranka Kosor.

image

Masked Singer

RTL

- Ma to je sto posto ona, odala ju je boja glasa! - piše jedan gledatelj.

I dizajner Juraj Zigman već je nekoliko puta istaknuo Kraljicu kao dosad najzahtjevniju masku: ‘‘Potpuno odudara od drugih, jako je filmska i kostimografska. Na njoj smo radili tjednima zbog kompleksnosti, ima i tron na kojem sjedi i koji je prilagođen samom kostimu‘‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2023 19:29