StoryEditorOCM
TV&Realityantonia ćosić

Jedna od najljepših voditeljica HRT-a zabljesnula na ekranu u neobičnom izdanju, komplimenti pljušte sa svih strana

Piše Scena SD
17. ožujka 2023. - 08:30

Mlada voditeljica HRT-a Antonia Ćosić koja slovi za jednu od naših najljepših voditeljica u studiju ‘Vijesti iz kulture‘ pojavila se u nebičnom izdanju. Na sebi je imalo odijelo i kravatu što ne vidimo često kod naših voditeljica.

- Prvi put nosim kravatu, napisala je na društvenim mrežama, a komplimenti su se samo počeli nizati.

image

Antonia Ćosić

Screenshot HRT

‘Kako si lijepa!‘, ‘Ti mi svaki dan uljepšaš večer‘, ‘HRT ne zna kakav biser ima!‘ - samo su neki od lijepih riječi koje su Antoniji pisali gledatelji.

- U studiju HRT-a uvijek sam u uštogljenim kombinacijama, poslovnim hlačama ili suknjama, pa je pravo veselje uskočiti u svečane haljine, bar na sat-dva. Iako bit ću iskrena, ako moje moderiranje traje desetak minuta, brzo se presvučem. Uvijek me strah da ne zaprljam haljine - rekla je nedavno voditeljica za naš portal.

Odradila je više od sto emisija ‘Vijesti iz kulture‘, zaljubila se u Split, a Antonija Ćosić priznaje nam da joj Splićani ‘ulijeću‘ direkt ‘u glavu‘

- Mislim da je ljepota zbilja u oku promatrača, to dokazuju i kulture koje cijene više kila, a i trendovi koji se mijenjaju iz godine u godinu i nameću različite standarde. Jedan poznanik mi je rekao “Volio bih da svi pišu koliko si pametna i pristojna”.

image

Antonia Ćosić

Neja Markicevic/Cropix

To je možda važna poruka za sve koji nisu odustali od ovog intervjua u prvih pet redaka, već ga još čitaju – nitko vam nikad neće moći oduzeti znanje i vještine koje ste stekli, stoga ulažite u sebe, u svoj napredak, u svoje hobije. Mene su tri gospođe nakon vođenja koncerta Mije Dimšić neki dan na HRT-u oduševile s izjavom “Htjele smo vam reći da imate odličnu dikciju i brzo se snalazite.” Evo, to mi potvrđuje da treba nastaviti rad s fonetičarima jer oni su me dotuda i doveli - kazala nam je Antonia u nedavnom razgovoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2023 08:10