StoryEditorOCM
TV&Realityreality show

Imala je 92 kilograma, pa smršavila čak 44. Zbog jedne rečenice otišla je na dijetu, ovim režimom se prepolovila!

Piše SCENA SD
17. studenog 2023. - 13:50

Sandra Rešić godinama se borila s viškom kilograma, a prije osam godina imala je čak 92 kilograma, a uz pomoć autofagije uspjela je dovesti figuru u red i smršavjeti čak 44 kilograma, piše kurir.rs.

- Kad sam krenula s autofagijom, bilo mi je teško. Čak i tih šest sati koliko sam jela, unosila sam vrlo malo hrane. Zato sam pala u nesvijest! Cijeli dan sam bila bolesna, ali s vremenom se tijelo navikne - kao da malo jedem - kaže Sandra i otkriva kako izgleda njezin jelovnik u realityju:

- Reality TV je najbolja dijeta! Hrane nema puno, sve je na salatama, muslijima i riži. Ponekad dobijemo malo mesa. Kad mi se jede nešto slatko, uzmem jabuku! Znam da nije slatko, ali što mogu. Sigurna sam da i stres u reality showu utječe na to da lakše gubim kilograme. Tko želi vitku liniju, neka dođe jednog dana u reality show.

Rešić kaže da trenutno ima manje kilograma nego ikada:

- Imam oko 48 kilograma! Nemam vagu da to provjerim, ali rekala bih da je toliko, jer sam iz prošle sezone izašla s 53 godine. Najteža sam bila prije sedam godina, imala sam 92 kilograma. Izgledala sam užasno, fotošopirala sam svaku sliku koju sam objavila na Instagramu!

Sjećam se da mi je jedan čovjek rekao: “Je li moguće da tako lijepo pjevaš, a izgledaš tako jezivo?” Zbog njegove rečenice odlučila sam smršaviti. Izbacila sam kruh, sokove i sve vrste šećera. Jela sam jabuke, pila limunadu i vježbala pet puta tjedno s trenerom. Urodilo je plodom, smršavila sam 32 kilograma, ali sam tek sada, kada imam 48 kilograma, zadovoljna svojim izgledom - rekla je Sandra, a na pitanje da li joj nešto nedostaje od hrane, pjevačica je odgovorila:

- Kolačići i mlijeko! To volim jesti. Volim i gazirana pića, ali me debljaju pa ih izbjegavam. Pila sam dvije-tri litre dnevno! Sjećam se da mi je mama rekla da ću uništiti jetru ako ne smanjim. I sad želim griješiti, ali se borim sama sa sobom i uspijevam odoljeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:04