StoryEditorOCM
TV&Realityhrabra odluka

Ida Prester gostovala u emisiji uživo na HRT-u bez trunke šminke, evo zašto se odlučila na ovaj potez

Piše Scena SD
16. ožujka 2023. - 22:16

Glazbenica Ida Prester gostovala je u četvrtak popodne u emisiji ‘Kod nas doma‘ na HRT-u, a njezino je pojavljivanje privuklo pažnju jer je u studio došla bez šminke na licu.

Time je dala svoj prilog temi ‘teror ispeglane ljepote‘ koja je ujedno bila tema razgovora.

- Osjećam se malo golo, moram priznati. Ispričavam se gledateljima i upozoravam kamermana da ne radi krupne kadrove - rekla je šaljivo.

image

Ida Prester

Screenshot HRT

- Imam više od 40 godina i bez šminke sam stvarno. Fora mi je eksperiment, da se sama igram sa svojim egom jer ja stvarno volim šminku. Nije da ja to odbacujem, volim i modu, sve je to nekakva vještina i umjetnost, ali ne treba čovjek biti ovisan ni o čemu. Pa evo ako je ovo prilika da maske padnu, evo pale su maske. Ovo sam ja, nemojte zamjerit - dodala je.

- Od malih nogu osjećamo strašan pritisak i teror vječne ljepote. Danas je to zapravo jako tužno. Umjesto da razmišljamo o tome kako da mi same budemo sretnije, da radimo na nekim znanjima i vještinama, da se pregledavamo, zdravlje da nam je u fokusu, mi gubimo vrijeme na vječito nezadovoljstvo - zaključila je Ida.

Ona je prije nekoliko dana na Instagramu objavila jednu neuređenu fotografiju i drugu koja pokazuje kako izgleda s filterima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2023 12:31