StoryEditorOCM
Šuška seKOJA EKIPA

Jedva čekamo; hit serija će dobiti treću sezonu, Nicole Kidman i Reese Witherspoon imaju i oskarovsko pojačanje!

Piše Leona Čorbić /Gloria
20. studenog 2023. - 12:56

Napeta dramska serija „Male laži” koja je debitirala je 2017. godine na streaming platformi HBO napokon će dobiti treću sezonu. Serija je utemeljena na istoimenom romanu Liane Moriarty iz 2014. godine te progovara o problemima braka, roditeljstva i prijateljstva. Iako smo se već pomirili s time da serija neće dobiti nastavak, zvijezda serije Nicole Kidman, poznata i po svojim ulogama u filmovima "Žena za koju se umire" i "Moulin Rouge!", otkrila je da nas ipak očekuje treća sezona.

„Voljela sam ‘Male laži‘ jer su se nekako pojavile u razdoblju mog života kada sam rodila djecu i mislila da ću otići u mirovinu, a onda je došlo do situacije u kojoj smo Reese Witherspoon i ja uspjele producirati tu seriju”, objasnila je 59-godišnja Nicole Kidman nakon čega je najavila dolazak treće sezone.

image

Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern i Shailene Woodley  i Meryl Streep

Angela Weiss/Afp

Seriju je napisao David E. Kelley, dok je prvu sezonu režirao Jean-Marc Vallée, a drugu Andrea Arnold. Sjajnu glumačku postavu čine filmske zvijezde Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern i Zoë Kravitz, a u drugoj sezoni pridružuje im se i višestruka oskarovka Meryl Streep.

U središtu radnje su tri majke i prijateljice - Madeline, Celeste i Jane – koje na prvi pogled žive idiličan život u kalifornijskom primorskom gradu Monterey, no uskoro izlazi na vidjelo da je njihov skladan život obilježen lažima, sukobima i tajnama. Serija je već nakon prve sezone dobila brojne pozitivne kritike i čak osam puta osvojila nagradu Emmy. Detalji o početku snimanja nove sezone još nisu poznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2023 12:58